Även denna år tillbringade vi en semestervecka på Gotland, Mirais första. 

All Mirais packning fick plats i den fina väskan som hon fick med sig från kenneln.

 .

Sen var det dags att åka. 

 

Tidpunkten för vår resa var verkligen inte den bästa, vädret var otroligt varmt och Mirai hade börjat med sitt första löp. Mirai trivdes inte i Visby. Hon är van att ha det lugnt och skönt på landet och hamnade mitt i stan med massor av folk, hög musik, störande trafik och skrikande barn. Därtill skulle Medeltidsveckan dra i gång samma dag som vi åkte hem så det var väldigt stökigt överallt. 

Vi var tvungna att ha alla fönster öppna på hotellet pga hettan så  ljudnivån var ganska hög. Mirai led verkligen av värmen och hittade den svalaste platsen i badrummet.

 

 Varmt varmt!

 

 

 

 

Kanske lite svalare i garderoben?

 

Hemma är Mirai van att kunna se ut genom alla fönster, här fick hon klättra upp för att hålla koll på vad som hände utanför. 

 

Första dagen åkte vi till Herrvik där Mirai fick äta hundglass och plaska lite i vattnet. Det var helt klart vatten utan giftalger, tyvärr fanns det sånt på många andra ställen.

 

 

 

Vi tog en tur till Fårö och kollade på raukarna..... 

och till Brucebo med svindlande utsikt över havet. 

 

Vi tog oss ner till stranden där fåren gick och betade.

 

Sista dagen, i väntan på färjan åkte vi till Högklint. Det är så vackert med svindlande utsikt och branta klippor ner till havet.

 

 

 

Det var en väldigt nöjd och glad och trött akita som kom hem till Uppsala! Nu fick hon äntligen sträcka ut sig på sin svala altan och sova ut riktigt ordentligt! 

 

Om vi åker till Gotland nästa år så får det bli ett lite mindre centralt boende för oss, får Mirai bestämma så stannar vi nog hemma.  :-D 

Här några fler bilder på Daijina Mirai